17.06.2016, Saat: 15:17
(Son Düzenleme: 17.06.2016, Saat: 15:21, Düzenleyen: BiyonikAdam.)
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan fazladır kullandığım goblin mini ile ilgili bir inceleme yazısı oluşturmak istedim. Yeni başlayan biri olarak şunu söylemeliyim ki buhar performansı ve aroma performansı gayet tatmin edici düzeyde. 3ml lik likit doldurma kapasitesi az gibi görünse de çok yoğun bir kullanıcı değilseniz günü çok rahat çıkarıyor ama benim gibi elinizden düşmüyorsa 2. -3. doluma ihtiyaç duyabilirsiniz.
Alttan vidayla dolum olması fazla likit tüketenler için ciddi anlamda dezavantaj. Yanınızda tornavida ile gezmek zorunda kalabilirsiniz ve likit çok dar bir yerden doldurulduğu için damlalık şişe kullanıyorsanız büyük sorun, her tarafınız likit olabilir. Evyapçıların kullandığı şişelerde veya iğne uçlu şişelerde bir sıkıntı yaşamazsınız.\n
Sarım alanı çok küçük ve dar. Benim gibi geni başlayanlar için zorlayıcı bir durum bu. Deneyimli kullanıcılar içinse değişik sarımları yapamama dezavantajı oluyor.\nÖzetleyecek olursam küçük bir atomizer istiyorum düz sarım yapar geçerim clapton telle vs. ile uğraşmam buharı güzel olsun aromayı güzel versin diyorsanız ve küçük sarım alanı rahatsız etmeyecekse hiç düşünmeden alabilirsiniz
Bu arada alttan dolum sıkıntı olur diyorsanız da v2 si çıktı tavsiye ederim. İstick pico gibi küçük modlar kullanıyorsanız dışarıda kullanım için çok uyumlu oluyor 

\nBen çok beğendim goblin miniyi tavsiye ederim herkese sadece bir kaç kusuru var onu da yazıda belirttim bunlara katlanırım diyorsanız sizi mutlu edecektir, sarım alanı çıldırtabilir unutmayın
\nUmarım faydalı bir inceleme yazısı olmuştur, bol paylaşımlı günler
\n\n\n